Reporter päris tippsprinterilt tolle seksielu kohta, vastus lõi ta aga pahviks (2)

Copy
Ewa Swoboda
Ewa Swoboda Foto: Petr David Josek / AP / Scanpix

Reporter päris Poola tippsprinterilt Ewa Swobodalt tolle seksielu kohta, vastus lõi ta aga pahviks.

Lugu sai alguse Pariisi olümpialt, kus poolatar ütles jooksujärgselt ajakirjanikele: «Homme räägime. Mul on praegu menstruatsioon, aga kirjutage, et ma olen väga õnnelik.» 

27-aastase poolatari sõnad suurel spordipeol muutusid taas aktuaalseks, kui ta külastas kohaliku ajakirjaniku Kuba Wojewódzki jutusaadet, kus talt öeldu kohta kommentaari küsiti.

«Menstruatsioon ei ole tabu,» sõnas Swoboda. Kuna väidetavalt ei ole poolataril ühtegi tabu, otsustas ajakirjanik talle esitada veel ühe küsimuse: «Kui kaua kestab seks 27-aastaselt?»

«15, 20 minutit, ma ei tea,» vastas Swoboda.

Reporter vaikis alguses, seejärel lausus ta: «Ma olen sõnatu.». Swoboda hakkas omakorda valjult naerma ja haaras klaasi vett. «Ma vajan juua,» sõnas ta.

Swoboda ei jõudnud küll Pariisi olümpial 100 meetris finaali, küll aga võitis ta Rooma EM-il samal distantsil hõbeda ajaga 11,03. Poolatari isiklik rekord 100 meetri jooksus on 10,94.

Lisaks on tal ette näidata hõbemedal 2024. aasta Glasgow sise-MMilt (60 m jooksus) ja kuldmedal 2019. aasta Glasgow sise-EMilt (samuti 60 m jooksus).

Märksõnad

Tagasi üles