Puid alla saanud Neuville ei hakka Ogier'ga kukepoksi pidama

Copy
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Romain Thuillier / Hyundai Motorsport / Romain Thuillier

Sébastien Ogier (Toyota) on autoralli MM-sarja Kreeka etapil teinud mitu teravat torget Hyundai piloodi Thierry Neuville'i pihta. Viimane ei soovinud laupäeval olukorda kommenteerida.

Reedese päeva järel hoidis kolmandat kohta Neuville ning tema järel oli Ogier. Pärast eilse päeva viimast katset meediatsooni jõudes kasutas prantslane võimalust, et visata torge belglase suunas. Nimelt juhib Soome MM-ralli järel WRC-sarja sõitjate üldarvestust Neuville 168 silmaga, Ogier on temast maas 27 silmaga.

«Neuville startis kiiruskatsetele esimesena, meie teisena. Olime neljal kiiruskatsel temast kokku umbes 45 sekundit kiiremad. Võib-olla peaks ta halamise lõpetama ja õppima olema teepuhastaja,» sõnas Ogier.

Neuville edestas täna hommikul esimeses katses prantslast 0,2 sekundiga. «Puhas katse meie poolt. Keskosa oli päris karm, seega võtsin rahulikumalt. Muutsime tänaseks ka auto seadistust, tänu millele tunneme ennast mugavamalt,» sõnas belglane.

Seejärel küsiti temalt, kas tal on midagi Ogier eilsetele teravatele lausetele vastata. Belglane naeratas ja ütles: «Ei kommenteeri.»

8. ja 9. katsel suutis prantslane vahet Neuville'iga, kes on tõusnud enne 10. katset liidriks, veelgi vähendada. Lõunapausil küsiti belglaselt uuesti, mida tal on öelda Ogier'le, kes on korduvalt talle puid alla pannud.

«Ei kommenteeri seda. Mul pole midagi öelda. Ma olen kindel, et teie tahate vastuseid, aga ei,» sõnas ta muige saatel. «Mul pole mitte midagi lisada.»

Postimees vahendab Kreeka rallit otseblogis.

Tagasi üles