GALERII Kalev/Cramo jäi selgelt alla ka Treierile ja Napolile

Copy

Tallinnas peetaval nelja meeskonna korvpalliturniiril sai kolmanda koha Eesti koondislase Kaspar Treieri koduklubi Napoli Basket, kes alistas BC Kalev/Cramo 91:67.

Erinevalt reedesest poolfinaalist, kus Kalevil ei tekkinud mingit vastupanuvõimalust ja tuli tunnistada Euroliigasse kuuluva Paris Basketballi 33-punktilist paremust, oli nüüd vähemalt esimesel poolajal mängu küll. Kaks minutit enne poolaja lõppu oli Kalev taga vaid kahe punktiga. Pärast seda aga tegid külalised vahe sisse.

Napoli võitis poolaja 41:33 ja kruvis teise poolaja alguses edu kiirelt 18 punktile. Sel perioodil oli väljakul ka Treier, kelle +/- saldo oli mängu lõpuks +12. Vaid Tondiraba halli korvidega ei saanud ta endiselt sinasõbraks – kuuest viskest tabas üks (sh ei ühtegi kolmest kaugviskest), lisaks kaks vabaviset. Ent tervikuna tegutses ta hästi ja kasulikult, saades protokolli 4 punkti, 4 lauapalli ja 2 vaheltlõiget.

Kalevil oli Itaalia kõrgliigatiimi vastu ka ilusaid hetki ja helgemaid perioode, aga selgest kaotusest polnud pääsu. Kahe nädala pärast Antalyas peetavaks Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiriks oleks hädasti rivvi vaja Arik Smithi, kes tagaliini teravust lisaks. Samas jääks treeningupausi tõttu tema vorm nii või naa küsitavaks.

Kalevi edukamatena tõid Patrick Tape 14, Gregor Kuuba 11 ja Kasper Suurorg 10, Napolile Charles Manning ja Andre Woldetensae Benazzi 17 ning Kevin Pangos 13 punkti.

Turniiri finaalis kohtuvad kell 19.45 Kristian Kullamäe koduklubi Bilbao Basket ja Pariis.

Tagasi üles