Tihemetsas tõmmati joon alla motokrossi meistrisarjale

Copy
Meico Vettik.
Meico Vettik. Foto: Karli Saul

Sel nädalavahetusel toimus Tihemetsas motokrossi Eesti meistrivõistluste finaaletapp. Hooaja kokkuvõttes kogus MX Open klassis kõige enam punkte Meico Vettik.

Laupäeval toimunud MX Open klassi etapivõidu võttis Gert Krestinov, teise koha sai Vettik ja kolmas oli Tanel Leok. Hooaja kokkuvõttes läks kuldmedal Vettikule, Leok lõpetas teise kohaga ja Krestinov kolmandaga.

«Tegelikult ei tulnud siia üldse ootustega, et võita. Ise ei osanud arvata, et kohe esimesest etapist sellise tulemuse suudan teha,» nentis Vettik.

Etapivõidu võtnud Krestinov tõdes, et tal ei olnud Eesti tiitel mängus, kuid Rahvuste krossi koondislasena tahtis ta siiski end tõestada.

MX2 klassi etapivõit läks lätlasele Markus Kokinsile, tema järel tulid Sebastian Leok ja Martin Michelis. Eesti meistriks tuli Michelis, Kokins lõpetas teisena ja Leok kolmandana.

Eesti meistrivõistluste etapp Tihemetsas. Külgkorvid.
Eesti meistrivõistluste etapp Tihemetsas. Külgkorvid. Foto: Karli Saul

Pühapäeval selgusid Tihemetsas Eesti meistrid külgkorvide ja neljarattaliste klassides.

Quad Open klassis võttis etapivõidu Karl Robin Rillo, tema järel ületas finišijoone Kevin Saar ja kolmandana lõpetas lätlane Reinis Bicans. Hooaja kokkuvõttes läks esikoht Bicansile, Rillo lõpetas teisena ja kolmas koht läks Priit Järvloole.

«Motokross tehnikaspordina. Kaks sõitu läksid sel hooajal nahka ja sealt kaotasin ka olulised punktid,» tõdes Rillo.

Külgkorvide arvestuses võtsid etapivõidu Daniels ja Bruno Lielbardis. Teisena lõpetasid Gert Gordejev ja Sten Niitsoo ja kolmandaks tulid Markus Normak ja Karl-Albert Kasesalu. Hooaja kokkuvõttes läks esikoht Ülar Karingule ja Oliver Sebastian Lampile, teisena lõpetasid Kevin Vahter ja Kenny Vahter ning kolmandad olid Robert Lihtsa ja Markus Lina.

Tagasi üles