VIDEO Sporditäht vahistati mõni tund enne hooaja avamängu

Copy
Politsei vahistas Tyreek Hilli.
Politsei vahistas Tyreek Hilli. Foto: Youtube

Politsei pidas NFLi meeskonna Miami Dolphinsi mängija Tyreek Hilli kinni enne hooaja avamängu.

Mängupäeva hommikul sattus Tyreek Hill liiklusõnnetusse umbes kvartali kaugusel staadionist ja politsei pidas ta sündmuspaigal kinni. Mõneks ajaks otsustasid politseinikud Hilli käed raudu panna, kuid pärast olukorra selgitamist ta vabastati.

Tyreek Hill
Tyreek Hill Foto: Rebecca Blackwell/AP/Scanpix

Sündmuspaigas oli mitmeid meeskonnakaaslasi, kes peatusid ja tõttasid Hillile appi. Lõpuks jõudis ta ikkagi staadionile ning pääses avamängus väljakule. Dolphins alistas Jacksonville Jaguarsi 20:17 ning Hill sai hakkama touchdown'iga.

Pärast matši jagatud kommentaarides ei osanud Hill põhjendada, miks politsei temaga nii käitus. Väidetavalt käitus ta võimuesindajatega provokatiivselt ning oli ebaviisakas. «Ma ei olnud lugupidamatu, sest mu ema ei kasvatanud mind nii. Ma ei sõimanud, proovisin ikka asju mõistusega ajada,» selgitas Hill.

Hilli agent Drew Rosenhaus seletas, et politsei vahistas mängija ning surus ta näoli asfaldile. «See, kuidas asjad arenesid, oli minu jaoks hämmastav. Ta oli käeraudades ja politsei hoidis teda maas kinni,» kommenteeris Rosenhaus.

Miami-Dade'i politseiosakond teatas, et on algatanud sisejuurdluse, et asjas selgust saada. «Üks juhtunuga seotud ametnikest on juurdluse ajaks suunatud teisele tööle,» ütles Miami-Dade'i politseijuht Stephanie V Daniels.

Tagasi üles