Ogier viskas õnnetuse üle nalja: tundub, et karma sai mu kätte

Copy
Sébastien Ogier
Sébastien Ogier Foto: McKlein / Toyota Gazoo Racing

Kreeka ralli viimasel katsel oma Toyotaga üle katuse käinud ja esikümnest välja langenud Sébastien Ogier andis mõista, et hoolimata punktitabelis kolmandaks kukkumisest teeb ta järelejäänud MM-rallid kaasa.

«Noh, ma arvan, et karma sai mu kätte ja see on osa mängust. Oli lõbus nädal Akropolise rallil. Andsin endast kõik, et pärast meie reedest ebaõnne võimalikult palju taastuda, kuid seekord ei tasunud see ära. Tuleme varsti tagasi.

Nüüd lähen tagasi oma lähedaste juurde. Ja viimane, kuid mitte vähem oluline…  Loodan, et saime teie meelt lahutatud. Palju õnne, Thierry Neuville ja Hyundai Motorsport võidu puhul,» kirjutas Ogier Facebookis.

Üheksandat MM-tiitlit jahtinud Ogier'le sai Kreeka ralli viimasel katsel saatuslikuks purunenud rehv. «Kahjuks purunes meil rehv kohe katse alguses. Seetõttu ei saanud ma järgmises kurvis korralikult pidurdada ja sõitsimegi välja.

Kuigi ma sain rehvi purunemisest aru, siis järgmisel pidurdamisel ei valmistunud ma selleks piisavalt hästi. See oli väga kiire lõik ja ma ei suutnud piisavalt pidurdada,» ütles 40-aastane prantslane kohe pärast finišit Soome telekanalile MTV.

Sébastien Ogier Toyota Yaris Rally1-auto pärast õnnetust katse finiši poole liikumas.
Sébastien Ogier Toyota Yaris Rally1-auto pärast õnnetust katse finiši poole liikumas. Foto: McKlein / Toyota GAZOO Racing/Toyota GAZOO Racing

Üldarvestuses langes Ogier 154 punktiga kolmandaks ning jääb Thierry Neuville'ist maha 38 punktiga. Kolmandaks tulnud Ott Tänak tõusis punktitabelis teiseks ja tal on koos 158 punkti.

Nüüd saavad rallimehed natuke hinge tõmmata, sest juba kuu lõpus toimub järgmine MM-ralli Lõuna-Ameerikas Tšiilis.

Tagasi üles