Kotsar sai Jaapanis hakkama kaksikduubliga

Copy
Maik-Kalev Kotsar
Maik-Kalev Kotsar Foto: @yokohama.b_corsairs / Instagram

Eesti korvpallikoondislane Maik-Kalev Kotsar liitus suvel Jaapani korvpalliklubiga Yokohama B-Corsairs ning tegi esmaspäeva õhtul uue koduklubi eest esimese kaksikduubli.

27-aastase eestlase tööandja kaotas kontrollkohtumise Osaka Evessale 76:82 (12:20, 29:20, 16:22, 19:20). Kotsari arvele kogunes 11 punkti ja 13 lauapalli, kuid klubi kõige resultatiivsem mängija oli 21 punkti ja 10 lauapalliga ameeriklane Gary Clark.

«See oli väga võitluslik mäng, vastasmeeskond oli väga hea ja surve tugev. Tegime mõned vead, kuid see on alles algus. Meeskonnana pole meil viis viie vastu praktikat palju olnud, saame sellega palju areneda. Meie meeskonnal on palju potentsiaali, seega ootan põnevusega hooaja avamängu,» ütles Kotsar meeskonna kodulehel avaldatud mängu kokkuvõttes.

Yokohama peatreener, soomlane Lasse Tuovi jäi lõppenud nädalaga rahule ja ootab algavat treeninglaagrit. «Nüüd saime teada oma nõrkused ja oskame neid parandada. Seekord mängisid kõik üheksa mängijat rotatsioonis ja tahtsin, et kõik saaksid hea rütmi. Muidugi arvan, et oleksime võinud rohkem mängus olla, aga esimest ja kolmandat veerandaega me väga hästi ei alustanud, seega jäime alla. Siiski oli mul hea meel, et kõik pingutasid. Ootan huviga sel nädalal algavat treeninglaagrit.»

Tagasi üles