Õnnetu kokkupõrke tagajärjel halvatuks jäänud hokimängija kaebas vastase kohtusse

Copy
Mike Glemser
Mike Glemser Foto: Mike Glemser / Instagram

Saksa hokimehe Mike Glemseri elu muutus mullu täielikult, kui ta  kokkupõrke tagajärjel halvatuks jäi.

Omaaegse Saksamaa noortekoondislase jaoks leidis saatuslik hetk aset eelmise aasta veebruaris Rosenheimi Starbullsi ja SC Riessersee vahelises kohtumises. Mängu üheksandal minutil põrkas Glemser kokku vastasmängija Jan-Niklas Pietschiga, pärast mida lendas Glemser pea eest portesse.

Kui üldjuhul tõustakse pärast säärast, võrdlemisi tavapärast mänguintsidenti paari sekundi pärast püsti, siis 25-aastane sakslane seda ei teinud. Jääle rutanud meedikutel kulus seejärel mitu minutit, et mees kanderaamile tõsta, kiirabiautosse viia ja haiglasse sõidutada.

Seal selgus karm tõde: Glemser oli murdnud 4. ja 5. selgroolüli. Arstid küll üritasid mitme operatsiooniga mehe olukorda parandada ning ta viibis kümme päeva ka kunstlikus koomas, kuid praeguseks on karm tõsiasi, et sakslane on kaelast altpoolt halvatud.

Mõned nädalad pärast traagilist õnnetust andis Glemser intervjuu väljaandele Bild, kus rääkis, et tal pole Pietschile mitte midagi ette heita. «See on lihtsalt selle spordiala osa,» sõnas Glemser.

Austria väljaanne Kronen Zeitung vahendab, et nüüd nõuab Glemser Müncheni piirkonnakohtu kaudu Pietschilt 650 000 eurot.

Tagasi üles