Mbappé ja PSG vaidlusel kümnete miljonite üle ei paista lõppu

Copy
Kylian Mbappé
Kylian Mbappé Foto: Mourad Allili / SIPA / Scanpix

Prantsusmaa jalgpallikoondise ründaja Kylian Mbappé liikus suvel Pariisi Saint-Germainist Madridi Reali ridadesse. Nüüd nõuab 25-aastane ründeäss endiselt koduklubilt ligi 55 miljoni euro maksmist.

Mbappé leping PSGga sai suvel otsal ning maailma ühest parimast ründajast sai vabaagent. Ta valis uueks koduklubiks valitseva Meistrite liiga võitja Madridi Reali.

Mineviku varjud jäid teda aga saatma. Juba varem oli teada olnud, et Mbappé nõudis Pariisi klubilt kümneid miljoneid. Nüüd on aga tuli välja, et välja pakutud kompromiss prantslasele ei sobinud.

Kohtusse pole asi veel jõudnud, kuid Mbappé on asjasse seganud Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) ja Prantsusmaa jalgpalliliidu.

Prantsusmaa alaliit proovis poolte vahel kokkulepet sõlmida, millega PSG olevat olnud nõus, kuid Mbappé mitte, kirjutab ajaleht L’Equipe. Seega konflikt jätkub ja Mbappé nõuab endiselt 55 miljonit eurot.

Varem on teada olnud, et Mbappé ei olnud nõus PSG omaniku Nasser Al-Khelaifiga. Põhjus on selles, et Prantsusmaa koondislane ei otsustanud oma lepingut pikendada, vaid lahkus klubist vabaagendina.

Mbappé sõlmis aga Madridi Realiga viieaastase lepingu. Tema aastapalk on väidetavalt 31 miljonit eurot, kuid lepingu sõlmimise eest sai ta 150 miljonit eurot.

Tagasi üles