Endine Manchester Unitedi mängija riskib vanglakaristusega

Copy
Manchester Unitedi mängijad Carlos Tevez (vasakul), Cristiano Ronaldo (keskel) ja Anderson.
Manchester Unitedi mängijad Carlos Tevez (vasakul), Cristiano Ronaldo (keskel) ja Anderson. Foto: Nigel Roddis / Reuters / Scanpix

Jalgpalliklubi Manchester Unitedi endist mängijat Andersoni ähvardab kodumaal Brasiilias vanglakaristus.

36-aastane Anderson on nimelt jätnud aastate jooksul maksmata üle 50 000 euro ulatuses lapse elatisraha ning nüüd ähvardatakse teda vangistusega.

Kohus on Andersonile öelnud, et kui ta ei maksa nimetatud summat, siis tuleb tal reaalselt trellide taga olla vähemalt 30 päeva, kirjutas Daily Mail. Sellise otsuse langetas kohus eelmisel nädalal, kuid avalikuks tehti kõik alles selle nädala keskpaigas. Ta on varem meediale väitnud, et tal on erinevate naistega kokku üheksa last.

Brasiilia meedia andmetel on Andersonile tehtud ettepanek kanda karistus poolavatud vanglas. See tähendab, et 36-aastane endine jalgpallur saab päevasel ajal töötada või õppida väljaspool vanglat. Ei Anderson ega brasiillase advokaat pole juhtumit kommenteerinud.

Anderson on politsei huviorbiidis olnud juba üle nelja aasta, sest teda kahtlustati siis 5,5 miljoni euro krüptoraha pesemises. Seejärel mainiti teda ühes Globo artiklis kaheksa nime hulgas, kelle suhtes algatati rahakuritegude uurimine.

Brasiillasest poolkaitsja mängis Manchester Unitedis aastatel 2007–2015. Selle aja jooksul võitis Inglismaa klubi ühe korra Meistrite liiga ja neli Premier League'i tiitlit. Nende seas on ka 2013. aasta võit, mis on ühtlasi seni jäänud Unitedi viimaseks Inglismaa meistritiitliks.

Tagasi üles