Hokimängija sai kinga, sest ta naine on rase

Copy
Stefan Stéen (vasakul) ja tema elukaaslane Emma Stéen.
Stefan Stéen (vasakul) ja tema elukaaslane Emma Stéen. Foto: Stefan Stéen / Instagram

Šotimaa klubi Dundee Stars vallandas Rootsi hokimehe Stefan Stéeni, sest tema elukaaslane on rase ja see võib klubi omaniku sõnul liiga palju stressi tekitada.

Pärast kolme aastat Austria pealinna Viini Capitalsi klubis pidi Stéen juuli lõpus uut tööandjat otsima. Kuna pisipoeg pidi sündima septembris, oli Stéen valmis alles pärast lapse sündi uut klubi otsima.

Šotimaa Dundee Stars võttis ühendust Stéeni agendi Michael Latschenbergeriga. Viimane kirjeldas klubile ja treener Marc LeFebvre'ile sportlase olukorda.

«Ma vastasin, et Stefan on vaba, kuid tema naine ootab last. Neil oli vaja oma korterit ja autot. See oli esimene asi, mida ma ütlesin. Tema sõnul mingeid probleeme polnud. Mullu oli neil kaks mängijat samas olukorras ja kõik oli läinud hästi,» rääkis agent.

Stéen sõlmis klubiga lepingu. Seejärel oli rootslane oma elukaaslaga valmis Šotimaale kolima. Siis tuli telefonikõne, mida keegi ei osanud oodata. Toru otsas oli klubi üks omanikest Steve Ward. «Kahjuks on mul halvad uudised. Ma ei taha väravavahti, kelle naine on rase. Ma ei taha, et tal oleks seda stressi,» selgitas omanik, kelle sõnul kasutas klubi taganemisõigust. 

Tagasi üles