Hyundai ei kiirusta Neuville'i ja Tänaku kõrvale kolmanda sõitja leidmisega

Copy
Cyril Abiteboul
Cyril Abiteboul Foto: Romain Thuillier / Hyundai Motorsport / Romain Thuillier

Hyundai pilootidel Thierry Neuville'l ja Ott Tänakul on mõlemal lepingud tiimiga järgmise hooajaks taskus. Kolmanda sõitja koht on veel lahtine.

Olles varem vihjanud, et meeskond võib rikkuda traditsioone ja panna järgmisel aastal kolmandasse autosse täiskohaga sõitja, on tiimijuht Cyril Abiteboul tunnistanud, et ta ei kiirusta otsuse langetamisega. Kuulujutud viivad Hyundai ridadesse praegu M-Sporti kuuluvat prantslast Adrien Fourmaux'd.

«Võtame kolmanda sõitja leidmiseks natuke aega,» ütles Abiteboul DirtFishile. «Mullu sai Otiga leping päris varakult kinnitatud, meil oli kolmanda sõitja leidmiseks natuke aega. Käitume sarnaselt, vaatame ringi, mis ka Toyota poolel toimub. Sellise otsuse langetamisel on vaja konkurente analüüsida. Ma ei taha praegu ühtegi võimalust välistada. See poleks professionaalne, kui ma nii teeksin. Vaatame võimalusi ja teeme otsuse õigel ajal.»

Praegu jagavad kolmanda sõitja kohustust Esapekka Lappi, Andreas Mikkelsen ja Dani Sordo tulevik. Kõigi nende tulevik on ebakindel, seega ei välista Abiteboul senise kohajagamise jätkamist. «See oli tänavu õige asi mida teha, vastuseks Toyotale olukorrale (kus Kalle Rovanperä ja Sebastien Ogier pidid sel hooajal osalise koormusega MM-sarjas osalema -T.G.).

Oleme rääkinud Esapekka, Andrease ja Daniga, kes on teinud sel aastal erineval tasemel suurepärast tööd. Neile peame andma veel võimaluse arutlemiseks,» sõnas tiimijuht.

Tagasi üles