Kalju tegi suvepealinnas puhta vuugi

Copy
Nõmme Kalju mängijad.
Nõmme Kalju mängijad. Foto: Katariina Peetson/jalgpall.ee

Premium liigas peeti täna vaid üks kohtumine, kus Nõmme Kalju FC alistas kindlalt 4:0 Pärnu JK Vapruse ja jätkab tabeli teisel kohal.

Pärnu rannastaadionil 418 pealtvaataja silme all avas Kalju skoori juba neljandal minutil, kui vasaku jalaga lõi palli Pärnu väravasse 18-aastane ründaja Rommi Siht. Eduseisu kasvatati 27. minutil, kui Siht andis söödu Pavel Marinile, kes värava lõi. Veel kümme minutit hiljem lõi Kalju kolmanda klubiga augustis liitunud 21-aastane Brasiilia ründaja Guilherme Carvalho.

Teisel poolajal oli Pärnu mäng kindlam ning Kalju väravatesadu ei jätkunud. 70. minutil vormistas lõppseisu Alex Matthias Tamm, kui Pärnu kaitsjad pandi surve alla ning lõpuks jõudis pall väravavaht Ott Nõmmeni, kes püüdis anda pika palli ette, kuid mänguvahend tabas Tamme pead ning pall lendas väravasse. Tamm jäi väljakule lebama ning lõpuks talutati ta platsilt minema ning kohtumine oli tema jaoks läbi.

Tabeliliider Tallinna FCI Levadial jäi eile vihma tõttu mäng lõpuni mängimata Narva Transiga, kuid kuna nende edumaa on teiste klubide ees suur, siis juhivad nad liigat 64 punktiga. Kaljul on nüüd 52 punkti ja eile Kuressaarelt 4:3 võidu saanud Tallinna FC Flora on 51 punktiga kolmas. Pärnu Vaprus on 24 punktiga üheksas, kuid viies positsioon jääb seitsme punkti kaugusele.

Tagasi üles