Metsa koduklubi kaotas kunagisele Klavani leivaisale

Copy
Karol Mets (paremal).
Karol Mets (paremal). Foto: Max Krause/IMAGO/Scanpix

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas toimusid täna kolmanda vooru kohtumised. Eesti koondislase Karol Metsa klubi St. Pauli kaotas 1:3 Augsburgile, kus aastatel 2012 kuni 2016 mängis endine Eesti koondise kapten Ragnar Klavan.

Esiliiga võitja St. Pauli on Bundesligat alustanud kolme kaotusega. Augsburgi vastu suudeti esimesed 45 minutit hoida viigiseisu, kuid skoor avati koduväljakul Augsburg poolt 47. minutil, kui täpne oli Marius Wolf.

20 minutit hiljem Augsburgi eduseis suurenes ning kuigi 75. minutil sai St. Pauli poolelt jala valgeks Carlo Boukhalfa, siis viigiseisuni ei jõutud. Üleminutid kujunesid närviliseks, 90+4. minutil sai ebaspotliku käitumise eest kollase kaardi Mets ning kaks minutit hiljem lõi Augsburg 3:1.

St. Pauli on hooaega alustanud kolme järjestikuse kaotusega ning tänases mängus suudeti ise esimest korda skoori teha. Tabelis ollakse 17. kohal, punktita jätkavad ka Kieli Holsten ja Bochum. Augsburgile oli võit hooaja esimene ning nad on nelja punktiga tabelis kümnendal positsioonil.

Järgmisel pühapäeval ei oota St. Paulit ees lihtsam vastane, kui võõrustatakse tabeli kolmandat Leipzigi RBd.

Tagasi üles