Latvala kommenteeris WRC-sarja hirmsaimat kuulujuttu: kui nii läheb, siis...

Copy
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: McKlein / Toyota Gazoo Racing

Hyundai tulevik rallimaailmas on küllalt ähmane. Praegu juhitakse MM-sarja punktitabelit nii meeskondlikus kui ka sõitjate arvestuses, ent tulevik selle tõttu kindlamaks pole muutunud. Toyota tiimipealik Jari-Mati Latvala loodab, et Lõuna-Korea autotootja jätkab tehasemeeskonnana ka pärast järgmist hooaega.

Enne Kreeka rallit kirjutati meedias, et Hyundai meeskond võib rallisarjast tehasetiimina lahkuda juba järgmise hooaja lõpus. Nende Rally1-autod siiski kuskile ei kaoks, kuna MM-sarjas osaletaks erameeskonnana.

Toyota tiimijuht Jari-Matti Latvala tunnistas, kui kuulujutud tõeks saavad, oleks löök autoralli MM-sarjale suur. «Hyundai kohta on palju kuulda olnud. Kõige tähtsam on, et nad jätkaksid ja ei lahkuks. Kui nii läheb, siis see on väga suur kaotus,» ütles Latvala rallit.fi-le. «Ma usun ja loodan, et nad jätkavad tehasetiimina.»

Üleminek erameeskonnale käis läbi ka Hyundai tiimipealiku Cyril Abitebouli vestlusest Dirtfishiga. «Kui selline muudatus sobib meie strateegiaga,» pajatas prantslane eratiimi võimalikkusest. «Esmalt peame enda strateegia üldse paika saama. Kui eratiim sobib strateegiasse, siis oleme avatud erinevatele ideedele, kuidas kõike ellu viia.»

Tagasi üles