Tšiili ralliks valmistunud Neuville tegi ilusa žesti

Copy
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Fabien Dufour / Hyundai Motorsport

Autoralli MM-sarja viimane kruusaetapp peetakse järgmisel nädalavahetusel Tšiilis. Hyundai andis enne seda Thierry Neuville'ile võimaluse vajalikke lisakilomeetreid koguda väiksemal mõõduvõtul Hispaanias.

Granadas peetud kruusarallil oli belglase edu enne viimast katset teisel kohal olnud soomlase Mikko Heikkilä ees minut ja 42 sekundit. Neuville sõitis kiireima aja ka viimasel kiiruskatsel, kuid rallivõitu ta ei teeninud.

Belglane ei ilmunud ralliparki kohale. Seega triumfeeris Škoda Fabia Rally2-auto roolis olnud Heikkilä. Teiseks jäi Läti ralliäss ning kodusel MM-etapil silma paistnud Mārtiņš Sesks (+12,5). Poodiumi viimase astme hõivas kodupubliku ees võistlenud Xavi Vidaldes, kes kaotas soomlasele 3 minuti ja 25 sekundiga.

Lõunanaabrite sõitja Sesks teeb kaasa järgmisel nädalavahetusel Tšiili MM-etapil M-Spordi rivistuses koos Adrien Fourmaux' ja Gregoire Munsteriga.

Toyota paneb välja koguni neli Rally-1 autot: valitseva maailmameistri Kalle Rovanperä, Sébastien Ogier', Elfyn Evansi ja Sami Pajari.

Lisaks Neuville'ile lähevad Lõuna-Ameerikas Hyundai eest starti Ott Tänak ja Esapekka Lappi. 

Kesk-Euroopas kihutatakse oktoobri keskel, aastale tõmmatakse joon alla novembri lõpus Jaapanis.

Tagasi üles