Miljonärist maailmameistrit ähvardab kodunt väljaviskamine

Copy
Cesc Fabregas
Cesc Fabregas Foto: MATTEO BAZZI / EPA / SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondisega maailmameistriks tulnud ja kaks EM-tiitlit võitnud Cesc Fabregas seisab silmitsi kodunt väljaviskamisega.

37-aastasel Fabregasel on seljataga suurepärane karjäär. Lisaks saavutustele koondisega on ta FC Barcelonaga tulnud Hispaania meistriks ning Londoni Chelseaga Inglismaa meistriks.

Nüüd on ta aga värskelt Serie A-sse kerkinud Como 1907 peatreener ja vaatamata sellele, et on karjääri jooksul teeninud kümneid miljoneid, seisab ta veidral põhjusel silmitsi kodunt väljaviskamisega.

Karjääri jooksul korralikku palka teeninud Fabregas kas ei taha või ei suuda maksta üüri Šveitsis Bisones asuva korteri eest, mida nimetatakse prestiižseks.

Itaalia ja Šveitsi meedia teatel on korteri üürileandja nüüd esitanud endise jalgpalluri vastu hagi ja asja arutamine toimub Lugano ringkonnakohtus selle nädala lõpus. Fàbregase üürivõlg ja sellega seotud kulud ulatuvad väidetavalt umbes 36 000 euroni.

Kui hispaanlane ei suuda kohtus tuua mõjuvat põhjust, miks ta üüriarvete tasumisest keeldub, ähvardab teda ja ta perekonda korterist väljatõstmine. Halvimal juhul võib politsei tema ja ta lähedased isegi korterist jõuga välja visata.

Fabregas alustas treenerikarjääri mullu Como noortemeeskonnas, kuid ülendati ajutiselt ka põhimeeskonna juhendajaks. Tema käe all suutis meeskond Serie B-s kerkida seitsmendalt kohalt kolmandaks.

Kui nad kindlustasid pääsu tänavuseks aastaks Serie A-sse, siis otsustati Fabregasega sõlmida nelja-aastane leping. Itaalia kõrgliigatase on aga karm, nelja esimese vooruga on teenitud kaks kaotust ja sama palju viike ning kahe punktiga ollakse 18. kohal.

Tagasi üles