Ajakirjanik: Neymar hoiatas, et Mbappéga mängimine on põrgu

Copy
Neymar (vasakul) ja Kylian Mbappé 2023. aasta veebruaris PSG särgis.
Neymar (vasakul) ja Kylian Mbappé 2023. aasta veebruaris PSG särgis. Foto: Sarah Meyssonnier / Reuters / Scanpix

Prantsusmaa jalgpallikoondislane Kylian Mbappéga koos mängimine meenutas põrgut. Just sellise sõnumi saatis Mbappé uue koduklubi Madridi Reali brasiillastest mängijatele tema endine tiimikaaslane Neymar, väidab kogenud Prantsusmaa spordiajakirjanik Cyril Hanouna.

Erinevad meediaväljaanded üle maailma jagavad Hanounalt tulnud informatsiooni, nagu oleks Neymar saatnud Reali Brasiilia mängijatele Vinicius Juniorile, Rodrygole, Eder Militaole ja Endrickule kirja, milles hoiatas neid Mbappé eest.

«Neymar saatis kirja, kus ütles, et mängimine koos Mbappéga oli katastroofiline, isegi põrgu. Reali brasiillased on Neymari sõbrad. Mbappé ja Neymari vahel on alati olnud sõda,» teatas Hanouna Europe 1 eetris.

Neymar ja Mbappé kuulusid mitme hooaja vältel Pariisi Saint-Germaini ridadesse ning pidid koos väljakul viibima pea sajas kohtumises. Mbappé oli alates noorteklassidest Monaco klubi kasvandik, kuid liikus 2017. aastal laenulepinguga PSGsse ning sõlmis nendega 2018. aastal pika lepingu. Sel suvel liitus ta aga vabaagendina Realiga.

Mbappést seitse aastat vanem Neymar tegi endale nime Barcelonas ning liitus 2017. aastal PSGga, kus mängis kuni 2023. aastani. Mullu liitus ta Saudi Araabia klubiga Al Hilal.

Mõni aeg tagasi alanud uus hooaeg ei ole andnud vihjeid, et Mbappél oleks Hispaania suurklubi juures olnud raskusi sisseelamisega. 25-aastane ründaja on Reali eest pidanud viis kohtumist ja löönud kolm väravat. Ka peatreener Carlo Ancelotti on oma värsket hoolealust kiitnud.

Jalgpalliajakirjanik ja saatejuht Hanouna on Prantsusmaal väga populaarne. 49-aastasel Pariisis sündinud, kuid Tuneesia päritolu ajakirjanikul on Instagramis üle miljoni jälgija.

Tagasi üles