Tennisekaunitari müsteerium sai viimaks lahenduse (1)

Copy
Camila Giorgi
Camila Giorgi Foto: Camila Giorgi / Instagram

Kevadel lõpetas Itaalia tennisekaunitar Camila Giorgi ootamatult karjääri. Pärast arvukaid kuulujutte, et naise tegemisi varjutab saladuseloor, rääkis nüüd naise advokaat suu puhtaks.

«Giorgi on Roomas. Viimastel kuudel on ta tööalastel põhjustel eemal olnud. Ühesõnaga, ta ei ole üldse ära jooksnud, nagu mõned on väitnud,» selgitas tema advokaat Edmondo Tomaselli väljaandele Corriere del Veneto. Endine maailma 26. reket veetis mõnda aega USAs, seejärel naasis Itaaliasse ja tegeles mõne tööprojektiga.

Itaalia väljaanne La Repubblica tegi kevadel kindlaks, et Giorgi tegemiste vastu tunneb huvi kohalik maksuamet. Firenze lähistel üürimajas elanud Giorgi võttis omaniku sõnul sealt koos perega lahkudes kaasa kuni 100 000 euro väärtuses antiikmööblit ning jättis endast maha üürivõlad.

5. novembril peab itaallanna ilmuma kohtusse. Vicenza prokuratuur süüdistab teda ja teisi inimesi, kellest mõni kuulub tema tutvusringkonda, erinevates kuritegudes. Muu hulgas on ta väidetavalt reisinud rahvusvahelistele turniiridele võltsitud Covidi vaktsiinipassiga. 32-aastane endine tipptennisist eitab süüdistusi.

Tippsportlased annavad karjääri lõpetamisest tavaliselt teada pressikonverentsil või sotsiaalmeedias, aga Giorgi puhul saabus selgus, kui fännid leidsid karjääri lõpetanud tennisistide nimekirjast kogemata tema nime.

Suure slämmi turniiridel jõudis Giorgi parimal juhul esikaheksasse, seda 2018. aastal Wimbledonis.

Tagasi üles