Katsuta (ajutiselt) rooli tagant minema löönud soomlane: tunnen talle küll kaasa, aga...

Copy
Sami Pajari
Sami Pajari Foto: Hannu Rainamo / Red Bull Content Pool

Toyota meeskond tegi eesootavaks Tšiili ralliks muudatusi: üle parda visatud Takamoto Katsutat asendab soomlane Sami Pajari. Põhjanaabrist ralliässale pole tiim lisasurvet peale pannud.

Pärast järjekordset ebaõnnestumist Kreekas otsustas Toyota jätta Katsuta sootuks tiimist välja. Tšiilis asendab teda suvel kodumaa MM-etapil Rally1-debüüdi teinud Sami Pajari, kes saab Yarise rooli taga olla ka Kesk-Euroopas.

Kuigi 22-aastane Pajari on üllatunud, et ta saab uuesti Rally1-autoga sõita nii kiiresti pärast oma debüüti, siis lisasurvet pole talle peale pandud. «Loomulikult lootsin ma pärast Soome rallit lisakogemust, aga ma ei näinud seda nii kiiresti tulemas. Väga hea tunne on saada rohkem sõiduaega nii hea ja kiire autoga.

See aasta on olnud meeskonnale ja viimasel ajal ka Takamoto jaoks väga raske. Tunnen talle küll kaasa, aga samal ajal ootan ma väga taas Rally1-autoga startimist,» sõnas 22-aastane soomlane.

Autoralli MM-sarjas järgmine etapp peetakse järgmisel nädalavahetusel Tšiilis. Peale seda kihutatakse oktoobri keskel Kesk-Euroopas, aastale tõmmatakse joon alla novembri lõpus Jaapanis.

Tagasi üles