Alexela asub TalTechi korvpallimeeskonna seljataha

Copy
Tal/Techi meeskonna peatreenerina jätkab Alar Varrak.
Tal/Techi meeskonna peatreenerina jätkab Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

Pikka aega Eesti korvpalli toetanud Alexela laiendab sel alal haaret ning algaval hooajal saab meistriliigas mängiva TalTechi meeskonna peasponsoriks. Koostööl on laiem taust, põimuvad innovaatiline ettevõtlus ning TalTechi haridus- ja teadusvaldkonna kompetentsid ja tegevused.

Alexela tegevjuhi Aivo Adamsoni sõnul tähendab koostöö TalTechiga ettevõtte jaoks loogilist jätku varasematele korvpalliga seotud algatustele nagu Alexela korvpallikogukond ja 3x3 korvpalli toetamine. «Alexela on pikka aega Eesti korvpalli toetanud. Nüüd otsustasime anda toetusele veelgi täpsemalt sihitud suuna. Spordi ja korvpalliga seotud visioonis on Alexelal ning TalTechil lai ühine kõlapind. Seega on meie jaoks ühtviisi ootusärev ja põnev neid põhimõtteid koos edendada,» ütles Adamson pressiteate vahendusel.

Ta lisas: «TalTechi spordiklubi on ennast näidanud süsteemsena ja Eesti järelkasvu toetavana, sest võimalusi pakutakse kõikidele alates tulevastest TalTechi tudengitest kuni magistritudengiteni välja.»

TalTechi spordiklubi juhataja Rait Käbin hindab kõrgelt koostöö aluseks olevat ühist arusaama laiematest väärtustest. «Mul on siiralt hea meel, et oleme leidnud Alexela näol partneri, kellel on meie ülikooli ja korvpallimeeskonnaga palju ühtivaid väärtushinnanguid. See koostöö aitab meil pürgida medalite poole, samal ajal väärtustades topeltkarjääri ning olles kasvulavaks Eesti meeste korvpallikoondisele.»

Tänavusest hooajast kannab tehnikaülikooli esindusmeeskond nime TalTech/Alexela. Koostööleping allkirjastatakse Eesti-Läti liiga hooaja avamängu raames 9. oktoobril.

Märksõnad

Tagasi üles