CORNER 1 Martin Rump: gaas põhjas üle teelahkmete

Copy
Martin Rump kuulsal Nürburgringil Porsche 911 GT3 roolis.
Martin Rump kuulsal Nürburgringil Porsche 911 GT3 roolis. Foto: Montaaž: Gruppe C Photography, Mühlner Motorsport

Eesti ühele edukaimale võidusõitjale Martin Rumpile on 2024. aasta olnud tõeline seiklus. Püsiva lepinguta eestlast on tänavu mitmel korral sisuliselt viimasel hetkel rooli kutsutud, et kaasa teha prestiižsetel kestvusõitudel. Ka «Corner 1» stuudiosse hüppas ta sisuliselt otse autoroolist, osaledes edukalt Barcelonas toimunud 24 tunni kestvussõidul.

Tegemist pole esimese korraga, kui Rump seisab karjääris teelahkmel nõnda, et ei tea, mida homne toob. Ometi on ta alati leidnud tee, et kokku panna üks võimas ja – mis põhilisemgi – tänaseni kestev võidusõidukarjäär.

Kuidas tuleb Rump toime võidusõitja hektilise eluga ja sellega kaasneva stressiga?

Mida huvitavat on tal öelda kestvussõitude põneva maailma, selle spetsiifika ja telgitaguste kohta?  Jutt algab magamisest ja lõppeb sõitmise ja tiimide moodustamisega.

Millised mälestused on tal legendaarsetest Nordschleife ja Le Mansi radadest ning millega Rump võistluste välisel ajal tegeleb?

Need on vaid mõned teemad, mis vabas, aga introspektiivses vestluses läbi võetakse, kus jutt võtab nii mõnegi huvitava pöörde. Head kuulamist!

Tagasi üles