Maailma seksikaim naine avaldas, miks ta võistlustel nappi riietust kandis (1)

Copy
Paige Spiranac
Paige Spiranac Foto: Instagram @_paige.renee

2022. aastal ajakirja Maxim poolt maailma seksikaimaks naiseks valitud golfitäht Paige Spiranac lõpetas hiljuti pika võistluspausi, osaledes The Creator Classicu nime kandnud näidisturniiril. Sellega seoses on 31-aastane ameeriklanna taas meedia huviorbiidis ja päevavalgele tuleb nii mõndagi huvitavat. 

Näiteks «Up & Adams Show» Youtube'i saadet külastades selgitas maailma kõige jälgitavam golfimängija – Spiranacil on Instagramis üle nelja miljoni jälgija, mida on pool miljonit rohkem kui maailma tuntuimal golfiässal Tiger Woodsil –, miks ta võisteldes nõnda nappi riietust kannab.

Nimelt tuleneb riietusloo taust Spiranaci enda taustast: kuivõrd teismelisena tegutses ta hoopiski võimlemisega. «Kui ma golfiga alustasin, polnud mul raha, et sobivat golfiriietust osta. Seejärel mõtlesin, et seda saab ju väga hästi teha ka võimlemisriietes, mistõttu hakkasingi väljakul kandma lihtsalt neid spordiriideid, mis mul kapis olid: retuuse ja toppe,» meenutas ta.

Naise sõnul alustas ta golfiga muuhulgas ka radadel, kus etiketile – sh riietusele – nõnda palju rõhku ei pandud ning oma kogemusele tuginedes soovitab ta ka teistel riietusega seotud küsimustes rahulikumalt võtta.

«Väga paljud inimesed kardavad golfiga alustada, sest siinne atmosfäär on nende jaoks väga jäik ja hirmutav. Nad kardavadki, et võivad valesti riietudes või käitudes teisi golfiklubi liikmeid vihastada,» osutas ta elitaarse ala murekohale. 

Spiranaci hiljutine võistlusrajale naasmine kulges aga ootuspäraselt: ta lõpetas 16 golfari konkurentsis üheksandana, läbides kaheksa rada tulemusega kaks alla par'i.

Üldiselt ongi naine rohkem endale nime teinud suunamudijana, sest profinagi osales ta vaid loetud turniiridel, pärast mida otsustas panustada sotsiaalmeedia sisuloomele. Aastaid hiljem võib öelda, et igati edukalt.

Märksõnad

Tagasi üles