Neuville uljast kuulujutust: see ei huvita mind absoluutselt

Copy
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Luca Barsali / IPA Sport / Scanpix

Hyundai autorallitiimi MM-sarja tuleviku kohal ripub palju küsimärke. Fakte liigub vähe, küll aga erinevaid oletusi ja kõlakaid.

Näiteks käidi lauale variant, et 2026. aastast võiks Lõuna-Korea autotootja tehase suurem tugi kaduda ning jätkataks eratiimina. Üks juhikandidaate olevat Thierry Neuville, kes sõitjana on kihutanud Hyundaiga ajast, kui 2014. aastal MM-sarjaga liituti.

«See ei huvita mind praegu absoluutselt,» lükkas ta rallit.fi usutluses kuulujutud ümber. «Kui ühe hetkel otsustan MM-sarjast taanduda, tahaks proovida muid asju. Võib-olla midagi ringrajal. Dakari Rally tundub samuti huvitav seiklus.»

Samas ei salga Neuville, et Hyundais jätkamine pole sugugi kindel. Seda tõestab tõik, et nii temal kui ka Ott Tänakul on tiimiga veel vaid aastane leping.

«Olgu tõde milline tahes, kuuleme sellest ilmselt järgmisel aastal. Vähemalt mina pole neis [eratiimi] vestlustes osalenud. Olen lihtsalt tänulik, et saan veel vähemalt aastaks tiimi jääda. Võib-olla ka kauemaks,» märkis Neuville.

Juunis 36. sünnipäeva tähistanud Neuville on lähedal karjääri esimesele MM-tiitlile. Kolm etappi enne hooaja lõppu edestab ta Tänakut 34 ja Sebastien Ogier'd 38 punktiga.

Tagasi üles