(Esialgu) WRC-sarja ukse taha jäänud 18-aastane eestlanna: määravaks võis saada minu vanus

Copy
Hanna Lisette Aabna oli noorim WRC Beyond Rally naistalentide programmis osalenu. Just nooruse tõttu võis ta ka kolme parema seast välja jääda, sest žüriiliikmed julgustasid teda ka järgmistel aastatel konkurssis osalema.
Hanna Lisette Aabna oli noorim WRC Beyond Rally naistalentide programmis osalenu. Just nooruse tõttu võis ta ka kolme parema seast välja jääda, sest žüriiliikmed julgustasid teda ka järgmistel aastatel konkurssis osalema. Foto: WRC.com

Hanna Lisette Aabna ei mahtunud sel nädalal WRC-sarja Poolas korraldatud naistalentide arenguprogrammis kolme parema sekka, mis andnuks võimaluse jätkata pürgimist juunioride WRC-sarja poole. 18-aastane Ida-Virumaalt pärit Aabna sai kõva motivatsioonisüsti, kuid nentis, et keeruline majandusolukord võib tema järgmise hooaja plaanidele vajutada kõva pitseri.

«Ma olen tõesti väga-väga õnnelik, et mul oli võimalik sellisest suurest programmist osa saada. Kindlasti on see hästi suureks hüppelauaks tulevikku. Hankisin Poolast äärmiselt vajalikke kogemusi ja sidemeid tulevikuks,» ütles Aabna Postimehele antud intervjuus.

Kohtla-Järve gümnaasiumi õpilane oli Beyond Rally programmi kõige noorem osaline. Suvel kandideerides oli ta alles 17-aastane, kuid augusti alguses sai ta täisealiseks. Veidi aja pärast teatati talle WRCst, et ta on osutunud valituks naissõitjate treeningprogrammi.

Tagasi üles