Iga võitmata jäänud etapi eest jääb Verstappenil miljon eurot saamata

Copy
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: Scanpix/IMAGO/PanoramiC

Viimased aastad vormel 1 sarjas domineerinud Max Verstappenil pole praegu hiilgeajad. Endine vormelisõitja Ralf Schumacher paljastas, et Red Bulli piloodil jääb iga võitmata jäänud etapi eest ka miljon eurot saamata.

Verstappeni tuleviku üle spekuleeritakse endiselt. «Kõik pole veel kivisse raiutud,» märkis Schumacher hollandlase rahulolematuse kohta. «Tal pole kannatust ja ta ei jää igavesti Red Bulli. Minu teada ütles Mercedes Maxile, et neil on tema jaoks alati koht vaba.»

Ka raha võib suurt rolli mängida. «Ta kaotab umbes miljon eurot iga etapi eest, mida ta ei võida. See on uskumatu. See on palju raha, millest ta ilma jääb. Lisaks veel sellele, et sportlikult ei lähe enam hästi,» ütles Schumacher.

Verstappen sõlmis Red Bulliga lepingu kuni 2028. aastani.

Kolmekordne maailmameister alustas hooaega hästi. Viimased seitse etappi pole ta võidurõõmu tunda saanud. Hollandlane loodab taas triumfeerida sel nädalavahetusel eesootaval Singapuri GP-l.

Hoolimata kõigest juhib Verstappen siiani sõitjate arvestust, talle kaotavad teisel kohal olev McLareni piloot Lando Norris 59 ja poodiumi viimase astme hõivanud Ferrari vormeliäss Charles Leclerc 78 punktiga.

Tagasi üles