WRC-sarja kuumim nimi peab kõnelusi kõikide meeskondadega

Copy
Adrien Fourmaux.
Adrien Fourmaux. Foto: @World/M-Sport

Aastad pole kaugeltki vennad ja seda kogeb hästi Prantsusmaa rallisõitja Adrien Fourmaux.

2022. aastal Rally1-autoga täishooaja saanud Fourmaux esimene aasta tipptasemel ebaõnnestus. M-Sport otsustas prantslase taandada astme võrra madalamale WRC2-sarja. Seal õnnestus tal näidata head kiirust, mis küll päädis ainult ühe poodiumikohaga, ent tagas uue võimaluse Rally1-autoga.

Tänavu on Fourmaux justkui ümbersündinud. Juba Rootsis õnnestus tal poodiumi madalaimale astmele kerkida. Pärast seda on poodiumikohad saabunud ka Keeniast, Poolast ja Soomest. Nende tulemustega on tema aktsiad väga kõrgele kerkinud.

Ta on selgelt kuumim nimi autoralli MM-sarja sõitjaturul ning läbirääkimised käivad kõikide meeskondadega. Prantslasel on üks kindel soov järgmise lepingu osas.

«Minu esimene eelistus on 2025. aastal sõita täishooaeg Rally1-autoga. Oleme läbirääkimisi pidanud peaaegu kõikidega alates Portugali rallist, mis on tavaliselt alati koht, kus sellised jutud hakkavad tekkima. Ma teen seda kõike üksi, aga mul on inimene, kes saab anda soovitusi, kui seda soovin,» lausus Fourmaux Prantsusmaa portaalile Rallye-sport.fr.

Tänavu soovib MM-sarjas viiendat positsiooni hoidev Fourmaux tuleviku paika saada võimalikult vara. «Alates minu karjääri algusest on alati hooaja lõpus olnud palju selgusetust ja seega soovin, et tänavu oleks asjad võimalikult vara selged. Näis, kuidas läheb,» lisas Fourmaux, kes sooviks saada kaheaastast lepingut, aga rahulduks ka aastase variandiga.

Märksõnad

Tagasi üles