Tattar loovutas USA tippturniiril otsustava päeva eel esikoha

Copy
Kristin Tattar
Kristin Tattar Foto: Kermo Benrot

Kolmandat võistluspäeva liidripositsioonilt alustanud kettagolfar Kristin Tattar langes USAs Jeffersonville’is toimuval PDGA eliitseeria profiturnee etapil otsustava ringi eel kolmandaks.

32-aastane eestlanna lõpetas kolmanda ringi tulemusega kaks alla par’i, kogudes seejuures viis birdie’t ja kolm bogey`t.

Kolme päeva kokkuvõttes jagab Tattar ameeriklanna Missy Gannoniga (mõlemal -16) üldarvestuses kolmandat kohta. Esimest kohta jagavad ameeriklanna Ohn Scoggins ja soomlanna Silva Saarinen (mõlemal -17). Seega lahutab esinelikut vaid üks vise.

Teise eestlannana on USAs võistlustules ka Maria Liivamägi, kes platseerub kolme päeva järel üldarvestuses 41. kohal (+29).

Etapi võitja selgub homme õhtul.

Avapäeva järel hoidis Tattar üldarvestuses 55 viskega (+7) esikohta. Talle järgnesid Scoggings (-5) ning kolmandat kohta (-4) jagavad USA kettagolfarid Rebecca Cox ja Hailey King ja soomlannad Henna Blomroos ja Silva Saarinen.

Teisel päeval kasvatas Tattar konkurentide ees oma edumaad. Kahe päeva kokkuvõttes oli teisel kohal soomlanna Silva Saarinen, keda lahutas eestlannast neli viset.

Märksõnad

Tagasi üles