VIDEO «Karl Hein on hiid!» Eesti koondise väravavahi kaunis tõrje lööb Hispaanias laineid

Copy
Karl Jakob Hein
Karl Jakob Hein Foto: Â'Manuel Blondeau / AOP.Pre / SIPA / Scanpix

Stabiilselt Hispaania jalgpalli kõrgliigas Valladolidi esiväravavahi kohta hoidev Karl Jakob Hein paistis eilses matšis Real Sociedadi vastu hästi silma. 

Eesti koondise puurilukk on täismängu kirja saanud kõigis kuues meistrivõistluste mängus. Neist pooltes on ta oma värava puhtana hoidnud. Laupäeval lepiti koduplatsil 0:0 viigiga.

Kogu kohtumise peale tegi Hein neli tõrjet. Neist kõige vägevam sündis avapoolaja päris viimastel sekunditel, kui ta suutis käed taha saada Sheraldo Beckeri umbes kuue meetri pealt sooritatud pealöögile. 

Hispaania kõrgliiga ametlik koduleht jagas seda sotsiaalmeedias lausa kahel korral. Kohalikus keeles kõlas saatelause: «KARL HEIN võtab KÕIK ÄRA (KARL HEIN lo para TODO).» Inglise keeles: «KARL HEIN on HIID (KARL HEIN is a GIANT)!»

Lisaks sõnas kohtumist inglise keeles kommenteerinud ajakirjanik mängu järel: «Terve see viigipunkt oli täis Karl Jakob Heina sõrmejälgi.»

Valladolid on kuuest mängust võitnud ühe ja viigistanud kaks. Viie punktiga püsitakse 17. real ehk täpselt väljalangemistsooni kohal.

Standings provided by Sofascore
Tagasi üles