VIDEO Vastast hammustanud jalgpallurit ei saadetud platsilt minema

Copy
Preston North End ja Blackburn Rovers mängisid väravateta viiki, kuid kohtumine oli väga tuline.
Preston North End ja Blackburn Rovers mängisid väravateta viiki, kuid kohtumine oli väga tuline. Foto: Scanpix/AP

Möödunud nädalavahetusel mängiti Inglismaa jalgpalli esiliiga kuues voor. Erilise tähelepanu pälvis Preston North Endi ja Blackburn Roversi vastasseis. Kuigi meeskonnad mängisid väravateta viiki, oli kohtumine väga tuline.

Esimene punane kaart välkus juba avapoolaja lõpus. 42. minutil saadeti väljakult minema Prestoni ründaja Sam Greenwood, kes lendas jalg ees sisse Blackburni mängijale Lewis Bakerile.

Teise poolaja lõpus kees mõlemal tiimil üle. Blackburni vasakkaitsja Owen Beck lõi vastast jalaga, mille järel jooksid kolm Prestoni mängijat tema juurde. Üks neist oli külaliste ründaja Milutin Osmajic, kes haaras rüseluse käigus Beckist kinni ning lõi noorele kaitsjale hambad turja.

Seejärel proovis Beck nii pea- kui ka äärekohtunikule selgeks teha, et teda hammustati ja näitas tõestuseks ka oma seljal olevat hammustusjälge.

Kohtunik ei andnud vastast hammustanud Montenegro koondislasele punast kaardi, vaid piirdus kollasega. Seevastu hakkab Inglismaa jalgpalliliit asja uurima.

Vutisõbrad on varemgi sarnaseid olukordi näinud, kuid need juhtusid kümne aastat tagasi. Toona Liverpooli ja Uruguay koondist esindanud Luis Suarez hammustas 2013. aastal Inglismaa kõrgliiga kohtumises Branislav Ivanovicit ning sai kümne mängu pikkuse võistluskeelu. Aasta hiljem peetud MMi alagrupimängus oli tema ohvriks itaallane Giorgio Chiellini.

Tagasi üles