Ott Tänak ja kaardilugeja Martin Järveoja jätkavad Hyundai meeskonnas Rally1-autoga sõitmist ka 2025. aastal. Kui veel aasta tagasi tundus ebatõenäoline, et mõni eestlane võiks veel kõige kiirema ralliauto rooli pääseda, siis enam ei tundugi nii ulmeline, et jägmisel Rally Estonial võiksid Rally1-autoga oma võimaluse saada näiteks Robert Virves ja Georg Linnamäe.
Ott Tänak ja kaardilugeja Martin Järveoja jätkavad Hyundai meeskonnas Rally1-autoga sõitmist ka 2025. aastal. Kui veel aasta tagasi tundus ebatõenäoline, et mõni eestlane võiks veel kõige kiirema ralliauto rooli pääseda, siis enam ei tundugi nii ulmeline, et jägmisel Rally Estonial võiksid Rally1-autoga oma võimaluse saada näiteks Robert Virves ja Georg Linnamäe. Foto: Bastien Baudin/Hyundai Motorsport GmbH/Austral

Postimehe rallisaade «Parc Fermé» vaatas otsa sel nädalal toimuvale Tšiili MM-rallile. Rally1-autodel tulevad seal starti lätlane Mārtiņš Sesks ja soomlane Sami Pajari, kes tegid alles suvel debüüdi maailma kõige kiirema rallimasina roolis. Mõeldes 2025. aasta Rally Estonia peale, ei tundugi enam ulmeline, et lisaks Ott Tänakule võiks Rally1-autoga koduteedel starti tulla veel näiteks kaks Eesti rallisõitjat. Stuudios arutlevad sel ja teistel teemadel Karl Mihkel Eller ja Kauri Pannas. Head kuulamist!