FOTOUUDIS Jalgpalliliidus pettunud fännid boikoteerisid Kalju-Flora mängu avapoolaega

Copy
Fännid boikoteerisid Kalju ja Flora mängu avapoolaega.
Fännid boikoteerisid Kalju ja Flora mängu avapoolaega. Foto: Mihkel Maripuu

Kolmapäeval kell 17 algas Eesti jalgpalli kõrgliigas Nõmme Kalju ja Tallinna FC Flora vaheline kohtumine. Varajase mängu algusaja tõttu otsustasid mõlema tiimi poolehoidjad avapoolaja boikoteerida.

Esialgu oleks pidanud need kaks tiimi omavahel vastamisi minema juba augustis. Flora ja Paide euromängude tõttu lükati see aga edasi.

Fännidele valmistab muret just see, et kohtumine algab nädala sees kell 17, ajal, mil inimestel saab tavaliselt tööpäev läbi. See pole esimene kord kui mängud on nädala sees nii vara olnud.

Loosungid, mis kaunistasid Hiiu staadioni tribüüni.
Loosungid, mis kaunistasid Hiiu staadioni tribüüni. Foto: Mihkel Maripuu

Kui avapoolaeg boikoteeritakse, siis teisel poolajal tulevad fännid staadionile kaasa elama. Õhtulehega vestelnud Kalju poolehoidja Mario Tromp lausus, et boikoteerimisega tahetakse näidata, kui mõttetu on jalgpall ilma fännideta.

Kell 17 algas Premium liiga kohtumine ka Paides, kus sealne võistkond võõrustas Narva Transi. Eesti jalgpalliliidu avalike ja koostöösuhete osakonna juhataja Eva Nõmme ütles eile Soccernet.ee-le, et mängude algusaegu ei saanud muuta, sest nii Hiiu kunstmurustaadionil kui ka Paide linnastaadionil pole valgustust. Nõmme sõnul ei saanud mänge nihutada ka mõnele teisele päevale, sest teist aega paraku polnud.

Plakat on suunatud EJL presidendile Aivar Pohlakule.
Plakat on suunatud EJL presidendile Aivar Pohlakule. Foto: Mihkel Maripuu
Tagasi üles