City kaotas terveks hooajaks ühe olulise lüli

Copy
Rodri sai vigastada 22. septembril.
Rodri sai vigastada 22. septembril. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters/Scanpix

Jalgpalliklubi Manchester City poolkaitsja Rodri jätab pärast eesmise ristatisideme rebenemist ülejäänud hooaja vahele, kinnitas peatreener Pep Guardiola.

28-aastane hispaanlane vigastas pühapäeval 2:2 viigiga lõppenud liigamängus Arsenaliga paremat põlve. Rodrile tehti reedel vigastuse tõttu operatsioon. «Kahjuks saime halvima diagnoosi, kuid sellised asjad juhtuvad. Toetame teda samm-sammulisel paranemisel,» teatas Guardiola. City on Premier Leauge’i tipus 13 punktiga, täna kohtutakse Newcastle Unitediga.

Poolkaitsja Rodri oli üks jalgpalluritest, kes hoiatas mängijate streigi eest, kuna nende töökoormus kasvab ebainimlikult suureks. Rodrit peetakse ka üheks Ballon d'Ori auhinna favoriidiks pärast seda, kui ta juhtis City neljanda järjestikuse Premier League'i tiitlini ning seejärel valiti EM-finaalturniiri parimaks mängijaks.

«Meil ei ole temaga võrreldavat mängijat tiimis. Aga kõik teised üheskoos saavad asendada seda, mis meil Rodri puudumisega kaob. Peame leidma viisi, kuidas pidada palju mänge, ilma meie jaoks olulise mängijata,» lisas Guardiola.

City eest ei saa täna väljakule tulla ka poolkaitsjast Kevin De Bruyne, kes sai eelmisel nädalal nende Meistrite liiga mängus Milano Interiga poolajal vigastada.

Tagasi üles