Wigan võttis ka Arsenali skalbi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franco di Santo (keskel) aitas Wigani Arsenali vastu võiduni.
Franco di Santo (keskel) aitas Wigani Arsenali vastu võiduni. Foto: SCANPIX

Inglismaa meistriliigas on jätkuvalt suurepärases hoos väike Wigan Athletic. Kui eelmises voorus alistati kodus liiga liider Manchester United, siis seekord tehti võõrsil 2:1 võiduga selg prügiseks kolmanda koha meeskonnal Arsenalil.

Roberto Martinezi meeskond šokeeris Emirates Stadiumile kogunenud publikut juba esimese kaheksa minutiga, kui Franco di Santo ja Jordi Gomezi tabamustest asuti mängu 2:0 juhtima. Ehkki kümmekond minutit hiljem vähendas Thomas Vermaelen kodumeeskonna kaotusseisu üheväravaliseks, ei suutnudki Arsenal Wigani väravas seisnud Ali Al-Habsit rohkem üle mängida.

Arsenal jätkab tabelis kolmandal kohal, kuid ühe mängu vähem pidanud Tottenhamil on nüüd võimalus neist taas kahe punkti kaugusele jõuda.

Wigan aga kerkis 34 punkti peale ja asub nüüd tabelis 16. kohal. Väljalangemistsoonist ehk 18. kohast ollakse hetkel juba viie punkti võrra eespool, kuid sel positsioonil asuval Bolton Wanderersil on kaks mängu vähem peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles