Mainekas ajaleht: Michael Schumacheri tütar abiellus isa valvsa pilgu all

Copy
Gina-Maria Schumacher koos emaga.
Gina-Maria Schumacher koos emaga. Foto: WOLFGANG RATTAY / REUTERS / Scanpix

Seitsemekordse F1-maailmameistri Michael Schumacheri tütar Gina-Maria  Schumacher sõudis isa valvsa pilgu all abieluranda, vahendab portaal Bild.

27-aastane Gina-Maria abiellus laupäeval oma kihlatu Iain Bethkega. Pulmapidu peeti Schumacherite perekonnale kuuluvas villas Mallorcal. Bildi andmetel väisas pulma suure tõenäosusega ka F1-legend Michael Schumacher.

Meenutagem, et Michaeliga juhtus raske õnnetus 2013. aasta viimastel päevadel, kui ta koos poja Mickiga Prantsusmaal suusatamas – väljaspool tähistatud radu sõitnud F1-legend kukkus ja lõi pea vastu kivi. Sakslase pead kaitses küll kiiver, ent löök oli nii tugev, et peakaitse purunes, mistõttu sai ta ajutrauma. Pärast seda pole Michaelit avalikkuse ees nähtud. Väidetavalt lennutati ta kodukohast Šveitsist pulmapaika helikopteriga.

Täpsem info Schumacheri tervise või rolli kohta pulmas puudub. Koosviibimisele olid kutsutud vaid pruutpaari kõige lähedasemad: külaliste hulka kuulusid pruudi ema Corinna, vend Mick ja onu Ralf Schumacher.

Peopaigana kasutatud villa kuulub perekonnale alates 2018. aastast, mil pereema ostis selle 30 miljoni euro eest Madridi Reali presidendilt Florentino Pérezilt.

Tagasi üles