Vutistaari populaarsus sai kodumaal kõva löögi

Copy
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe Foto: David Canales / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Prantsusmaa jalgpallikoondise staarründaja Kylian Mbappé populaarsus on kodumaal märgatavalt kahanenud. 

RMC Spordi teatel viidi Prantsusmaal läbi küsitlus, mis uuris Mbappé populaarsust rahva hulgas. Selgus, et 25-aastane prantslane meeldib 58 protsendile küsitlusele vastanud inimestest, samas kui 2022. aasta lõpus oli sama näitaja 80 protsenti.

Vaid 35 protsenti küsitlusele vastanutest pidas teda alandlikuks. 2022. aastal oli sama näitaja 66 protsenti. Üle poole vastanutest arvab, et Mbappé on koondise jaoks halb kapten ning peatreener Didier Deschamps peaks talt kaptenipaela ära võtma.

25-aastase prantslase populaarsus hakkas kahanema pärast seda, kui ta mängis tänavusel EMil paljude inimeste arvates alla oma võimete, suure kära saatel PSG-st Madridi Reali siirdus ja meedias üleolevaid kommentaare andis.

«Olen oma karjääris kohas, kus ma ei pane inimeste kriitikat enam tähele. Tulen, mängin, annan endast parima ja aitan meeskonda. See, mida teised arvavad, ei huvita mind üldse,» ütles Mbappé septembris.

Staarmängija väljaütlemisse sekkus toona kohalik ajakirjanik Daniel Riolo. «Tema suhtumine on kurvastav. Ta kas valetab või on rumal. Te ei saa öelda, et teda ei huvita inimeste arvamus: ta kasutab ikkagi Pariisi kõige osavamate kommunikatsiooniagentuuride teenuseid. Tal on inimesed, kes juhivad tema elus kõike. See tähendab, et ta hoolib oma kuvandist,» ütles ta.

Märksõnad

Tagasi üles