Viimastel radadel eksinud Tattar pidi USAs leppima teise kohaga

Copy
Kristin Tattar
Kristin Tattar Foto: Kermo Benrot

Maailma parimad kettagolfarid võtsid sel nädalalõpul mõõtu Ameerika Ühendriikides Massachusettsi osariigis peetaval MVP Openil, kus Eesti kettagolfar Kristin Tattar jäi teiseks.

Avapäeval kogus Tattar kuus birdie't ja kolm bogey't ning jagas neljandat kohta Natalie Ryaniga, mõlemad said kirja tulemuse viis alla par'i ning jäid liidritest vaid ühe viske kaugusele.

Teisel päeval tegi Tattar vigade paranduse. Ta läbis 18 rada 52 viskega (-8), kogudes kaheksa birdie't. Kahe päeva kokkuvõttes paigutas tulemus (-11) ta liidriks.

Kolmandal päeval läbis Tattar 18 rada 57 viskega (-3), kogudes kuus birdieät ja kolm bogeyät. Otsustavale ehk neljandale päevale läks Tattar vastu võistluste liidrina (-14).

Neljandat päeva alustas eestlanna hästi. Ta sai esimesel 16 rajal kuus birdie't ja ühe bogey ning juhtis skooriga (-19) ning edestas Missy Gannonit (-17) ja Ohn Scogginsit (-14). 

Kahel viimasel rajal teenis Tattar kolm viset üle par'i ehk +3, mille järel oli tema skooriks -16. Seevastu Gannon sai kirja ühe birdie'i ja par'i, lõpetas võistluse -18ga ja krooniti võitjaks. Tattar pidi leppima teise kohaga.

Oma karääri jooksul pole eestlanna Massachusettsi MVP Openil kunagi triumfeerinud. Sel hooajal on ta teeninud viis PDGA eliitseeria turniirivõitu.

Tagasi üles