GALERII Tartu Bigbank näitas hooaja avamängus võimu

Copy

Pühapäeval algas võrkpalli Cronimeti liiga, kui Tartu BigBank võõrustas Selver x TalTechi. Kodumeeskond teenis 3:0 võidu, vahendab volley.ee

Tartu näitas juba avageimis võimu ning see võideti kindlalt 25:18. Kodumeeskond jätkas samas vaimus ka järgmist geimi, mis võideti 25:19. Kolmandas geimis hakkas Tartu rohkem eksima ning Selver x TalTech haaras ohjad ja mindi 11:7 juhtima. Emajõelinna klubi ärkas üles. 20:20 seisul kallutasid kaalukausid oma kasuks ning saadi 25:21 geimivõit. Lõppskooriks 3:0 Tartu kasuks.

Tartu meeskonna parimad punktitoojad olid 12 punktiga Martti Juhkami ja Stefan Kaibald, Jack Williams panustas üheksa silmaga. Vastuvõtt oli 67 ja rünnak 38 protsenti, blokist saadi kaheksa punkti ja servil löödi seitse ässa ning tehti üheksa viga.

Selver x Taltechi resultatiivseim oli Tristan Täht (10p), 8 silmaga panustas Ian Parish. Vastuvõtt oli 58 ja rünnak 32 protsenti, blokist saadi üheksa ja servilt kaks punkti.

Ülejäänud viis Cronimet liigas mängivat klubi teevad hooaja avastardi järgmisel nädalavahetusel: Pärnu Võrkpalliklubi võõrustab SK Jēkabpils Lūši, Võru Barrus võõrustab Tartut ning Riia Robežsardze sõidab külla Ezerzemele.

Tagasi üles