Kullamäe ja Bilbao alustasid hooaega kindla võiduga, Kirvese koduklubi kaotas napilt

Copy
Kristian Kullamäe (number 77).
Kristian Kullamäe (number 77). Foto: Surne Bilbao Basket

Pühapäeval pidasid selle hooaja avamängud Hispaania ning kohtumised jätkusid Leedu meistriliigas. Kui Kristian Kullamäe ja Bilbao tundsid võidurõõmu, siis Mihkel Kirvese koduklubi BC Mažeikiai kaotas vaid kahe punktiga.

Hispaania meistriliiga avavoorus kohtus Bilbao Lugose Río Breogániga. Punkt-punkti haaval käis mäng kuni viimase veerandajani. Seal tegi Bilbao 64:61 seisult 13:0 spurdi, millega oli põhimõtteliselt mäng tehtud. Bilbaole kindel 90:72 võit.

Eesti mängujuht Kullamäe oli platsil pea 24 minutit, mille jooksul viskas ta kaheksa punkti, andis kaks resultatiivset söötu ning teenis neli lauapalli. Kullamäe pluss-miinus näitaja oli pärast mängu lausa +21!

Mihkel Kirvese koduklubi BC Mažeikiai kohtus Leedu meistriliigas Šiauliaiga. Mängu lõpus oli seis 80:80, mis tähendas lisaaega. Pinget jagus viimaste minutiteni. Pikema õlekõrre tõmbas Šiauliai, kes matši 95:93 võitis.

Mažeikiai resultatiivseim oli AJ English, kelle arvele jäi 33 punkti (kolmepunktijoone tagant 8/14) ja kuus resultatiivset söötu. Kuus ja pool minutit platsil tööd rüganud Kirves sai kirja neli punkti ja teenis ühe lauapalli.

Šiauliai parim oli 19 punkti ja nelja sööduga rootslane Gerry Blakes.

Bilbao kohtub 5. oktoobril Hispaania meistriliigas Murciaga, Mažeikiai läheb samal päeval Leedu kõrgliigas vastamisi Vilniuse Wolvesiga.

Tagasi üles