Rallimaailma kuumim nimi lubas õige pea saladuse paljastada

Copy
Adrien Fourmaux.
Adrien Fourmaux. Foto: Panoramic/SIPA/Scanpix

M-Spordi autorallitiimi esinumber Adrien Fourmaux kinnitas, et on tuleva hooaja osas otsuse langetanud.

Kevadel 29. sünnipäeva tähistanud prantslane on tänavu Rally1 klassi suurim positiivne üllataja. Ta on Ford Puma masinaga jõudnud neljal korral poodiumile ja neljal puhul viie parema sekka. Enne tänavust aastast oli Fourmaux' parimaks paari ralli viies koht.

Nõnda on ta oma aktsiaid kõvasti tõstnud. Kui seni tuli suuresti võistelda enda rahakoti naljal, siis tulevast hooajast võiks olukord muutuda. M-Sport tahaks Fourmaux'ga jätkata, aga uksele koputab ka Hyundai, kes plaanib Ott Tänaku ja Thierry Neuville'i kõrval välja panna ka kolmanda täiskohaga sõitja.

«Mina juba tean. Teie saate ka varsti teada,» rääkis Fourmaux portaalile DirtFish tuleva aasta tööandja osas.

Ajakirjaniku Alasdair Lindsay andmetel peaks trumbid olema Hyundai käes. Neil on lihtsalt rohkem võimekust kui M-Spordil. Toyota pole Fourmaux'st eriti tõsiselt huvitatud.

«Meil olid eelmisel aastal Hyundaiga meeldivad kõnelused. Aga nad pakkusid poolikut hooaega, millest ma polnud eriti huvitatud. Tore, et sain lõpuks aasta täismahus kaasa teha,» lisas Fourmaux.

Praegu on tal koos väga soliidsed 140 punkti. Näiteks on ta selgelt paremini esinenud Takamoto Katsutast, kel oli enne Tšiilis varupingile istutamist 80 silma. Tegelikult ei jää eriti kaugele ka Toyota tänavuseks esinumbriks mõeldud Elfyn Evans (161).

«Adrien teeb suurepärast tööd. Oleks pöörane, kui teised poleks temast huvitatud. Nii et peame vaatama, mis saab,» märkis M-Spordi tiimiboss Richard Millener.

Ta lisas, et peab Fourmaux tiimis jätkamise tõenäosust enamaks 50 protsendist.

Tagasi üles