Baskonia peatreener tunnustas hooaja avamängu järel eraldi Raiestet

Copy
Sander Raieste.
Sander Raieste. Foto: Baskonia/Facebook

Vitoria Baskonia alustas Hispaania kõrgliiga hooaega kaotusega. Matši järel üritas peatreener Pablo Laso leida ka positiivset, mille hulka kuulus Sander Raieste väike panus.

Võõrsil oldi Tenerife vastu viimase veerandaja eel veel kolme punktiga peal, aga lõpuks kaotati 80:88. Baskonia pidi läbi ajama kahe põhitegijata: tsentrit Donta Halli vaevas kõhumure, Kamar Baldwin ei mahtunud välismängijate piirangu tõttu koosseisu.

«Oli väga võitluslik mäng. Kuigi me ei alustanud väga hästi, kontrollisime nii mõneski olukorras kohtumist. Aga viimasel veerandajal sai ärevus meist võitu,» vahendas kohalik ajaleht Noticias de Alava peatreeneri mõtteid.

Raieste mängis kokku vaid 5 minutit ja 12 sekundit – kõik kolmandal veerandajal –, kuid ta oli üks vähestest, keda Laso kohtumise järel eraldi tunnustas. Lisaks märkis pealik ära Markus Howardi, kel oli enda kohta vaikne õhtu. Ta piirdus kuue punktiga ning kolmest kirja ei läinudki.

Tasub meenutada, et Laso on väga kogenud treener, kes aastatel 2011-2022 Madridi Reali juhendades võitis kahel korral Euroliiga ning tuli kuuel puhul Hispaania tšempioniks. Head suhtlust mängijatega peetaksegi tema üheks tugevamaks küljeks.

Hooaja teise ametliku mängu peab Baskonia neljapäeval. Euroliigas võõrustatakse Belgradi Partizani.

Tagasi üles