Hea uudis! Hein kosub jõudsalt valusast kokkupõrkest väravapostiga

Copy
Karl Jakob Hein on seni kaasa teinud kõigis Valladolidi Reali mängudes.
Karl Jakob Hein on seni kaasa teinud kõigis Valladolidi Reali mängudes. Foto: Â'Manuel Blondeau / AOP.Pre / SIPA / Scanpix

Reede õhtul peetud Hispaania jalgpalli kõrgliiga 7. vooru kohtumises Mallorcaga esimese poolaja lõpus tsenderdust püüdes seljaga valusalt vastu väravaposti põrganud Karl Jakob Hein kosub jõudsalt.

Hein mängis kohtumise Real Valladolidi jaoks 1:2 kaotusega päädinud kohtumise lõpuni, aga valus kokkupõrge tekitas mure, et Eesti koondise esiväravavahi osalemine Rahvuste liiga kohtumistes Aserbaidžaani ja Rootsiga võib olla küsimärgi all.

Eesti koondise peatreener Jürgen Henn usub, et Hein on kohtumisteks valmis. «Täpset seisu on mul hetkel keeruline öelda. See selgub nädala jooksul, aga Valladolidist tulnud info ütleb, et ta on valmis juba võib-olla selleks nädalavahetuseks (Valladolid võõrustab laupäeval Rayo Vallecanot – O. J.) ja koondisemänguks väga suure tõenäosusega korras.»

Hein tõusis Eesti koondise esiväravavahiks 2020. aasta sügisel, olles kõigest 18-aastane. Praeguseks on 22-aastase väravavahi arvel 32 A-maavõistlust. Suve hakul Londoni Arsenaliga mitmeaastase lepingu sõlminud Hein mängib käimasoleval hooajal laenulepingu alusel Valladolidis, kus on seitsme vooruga saanud kirja kolm nullimängu.

Eesti-Aserbaidžaani Rahvuste liiga kohtumine toimub reedel, 11. oktoobril kell 19.00. Eesti-Rootsi matš esmaspäeval, 14. oktoobril kell 21.45.

Tagasi üles