Oliver Jürgens loobus jälle võimalusest Eestit esindada

Copy
Oliver Jürgens Eesti A-koondise trennis 2023. aasta novembris.
Oliver Jürgens Eesti A-koondise trennis 2023. aasta novembris. Foto: Tairo Lutter

Hispaania tugevuselt kolmanda liiga klubisse SD Ponferradina kuuluv Eesti ründaja Oliver Jürgens otsustas mitte vastu võtta U21 jalgpallikoondise peatreeneri Sander Posti kutset kodusteks EM-valikmängudeks Iisraeli ja Kosovoga. Tegemist on mitmenda korraga, kui Jürgens Eesti esindamise võimalusest loobub.

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) avaldas nimekirja 25st koondise moodustavast noormängijast teisipäeval. Välisklubidesse kuuluvaid mängijaid on kutsutute seas neli, aga Jürgens nende sekka ei kuulu. «Suhtlesin ka Jürgensiga, kes andis mõista, et ei ole praegu valmis liituma ning keskendub klubi tegemistele,» vahendas EJL Posti kommentaari.

Sarnane oli olukord ka enne U21 meeskonna septembris peetud kohtumisi. Toona kuulus Jürgens esmalt alaliidu avaldatud nimekirja, aga andis siis ise sotsiaalmeedia vahendusel teada, et on tegelikult kutsest loobunud. Eesti noortekoondiste eest ongi Jürgens läbi aegade käinud väljakul ainult ühes kohtumises – 2018. aasta 15. mail peetud U16 meeskonna maavõistluses Poolaga (2:2).

Tagasi üles