FOTOD Beckhamid soetasid 75 miljoni euro eest luksusvilla

Copy
David ja Victoria Beckham.
David ja Victoria Beckham. Foto: Can Nguyen / Capital Pictures

Kuigi David Beckham riputas putsad varna juba ammu, on ta tänu tarkadele ärilistele otsustele üks rikkamaid jalgpallitegelasi maailmas. Hiljuti otsustas ta seda raha aga veidi kulutada. 

Nimelt soetasid nad koos abikaasa Victoriaga, kes on pärast lauljakarjääri lõppu samuti pannud püsti vägagi eduka (moe)brändi, hiljuti Miami Beachile 72,5 miljonit dollarit väärt luksusvilla.

2018. aastal ehitatud Biscayne'i lahe ääres asuvas 1325-ruutmeetrises majapidamises on üheksa magamistuba, üheksa vannituba, kino, jõusaal, spaaosa, bassein ja eraldi tippkokale mõeldud köök.

Lisaks asub kinnistul väliköök, suur katuseterrass ning kai, mille pealt kaatritega lahele minna. Fotosid Beckhamite uusimast häärberist saab vaadata SIIT.

Kõige suurem väärtus luksusvilla juures on aga selle asukoht: nimelt on see kõigest 40-minutilise autosõidu kaugusel Miami Interi kodustaadionist, mille omanikuks Beckham on. 

2018. aastal asutatud klubi on Lionel Messi eestvedamisel tänavu fenomenaalses hoos: sel nädalal kindlustati MLSis põhihooaja võit, millega kaasnes Supporters' Shieldi nime kandev karikas. 

See päris karikas, USA meistritiitel, mängitakse välja aga põhihooajale järgnevas play-off'is. 

Tagasi üles