Perekond hääletas ja otsustas Michael Schumacheri juurde lasta uue inimese

Copy
Michael Schumacher koos abikaasa Corinnaga 2002. aastal.
Michael Schumacher koos abikaasa Corinnaga 2002. aastal. Foto: imago/Kräling/Scanpix

Seitsmekordset F1 maailmameistrit Michael Schumacherit on pärast 2013. aastal toimunud traagilist suusaõnnetust näinud vaid vähesed, kuid hiljuti lisandus sinna seltskonda veel üks inimene.

Nimelt kihlus perepoeg Mick taanlannast modelli Laila Hasanoviciga ning väljaande The Daily Express teatel pidaski perekond hiljuti omakeskis arutelu ja hääletuse, kas tulevane minia võiks pääseda ka Schumacherite siseringi. 

Kuivõrd tulemus osutus positiivseks, kuulub Hasanovic nüüd nende väheste sekka, kellel on ligipääs vormelilegendile endale ja saab teda näha. 

Michael Schumacheri tervisliku seisundi kohta pole pärast 2013. aasta traagilist sündmust väga palju teada. Üldlevinud arvamus on, et ta on teatud määral halvatud ning ilmselt voodihaige, kuid ühtegi kinnitust selle kohta laekunud pole. 

Nädalavahetusel olevat vormelilegend väisanud aga Mallorcal toimunud tütre pulma, millega seoses avalikustas samuti peol viibinud Flavio Briatore eksabikaasa Elisabetta Gregoraci, et vormelilegend suhtleb inimestega silmade abil. «Michael ei räägi, vaid suhtlebki teistega silmade abil,» sõnas ta.

Märksõnad

Tagasi üles