Lõuna-Eesti võrkpalliderbis näitas Tartu Võru vastu võimu

Copy
Tartu Bigbank.
Tartu Bigbank. Foto: Kristjan Teedemaa

Laupäeval peeti Cronimet liigas Lõuna-Eesti vollederbi: Tartu Bigbank sõitis külla Võrus Barrusele.

Võrus peetud kohtumises kodumeeskonnale sõnaõigust ei antud. Esimese geimi võitis Tartu 25:19, teise 25:22, ning kolmanda 25:14.

Kodutiimi parimana tõi 14 punkti Renato Oliveira Santos. Henri Treial panustas viie, Robin Kahu seitsme ja Kristo Kollo üheksa silmaga. Tartu servis kaheksa ässa, millest kuus kuulusid tiimi resultatiivseimale Jack Williamsile. Viimane teenis 18 punkti, Valetin Kordas tõi 11 ning Martti Juhkami ja Mart Naaber kümme.

«Midagi pole teha, me mängisime hästi ja tunduvalt paremini kui nädal tagasi Selver x TalTechi vastu. Tänase mängu iseloom oli eelkõige meie serv. Võru oli vastuvõtul raskustes. Mitte sellepärast, et seal on kehvad vastuvõtjad, vaid meie agressiivsus ja õnnestumine oli väga hea,» sõnas Tartu peatreener Alar Rikberg Inspira otseülekandes. 

Võru juhendaja Oliver Lüütsepp rääkis pärast matši telepildis, et nad jäid Tartu rongi alla: «Nad lõid meid serviga ja ka rünnakuga mängust välja. Järgmistes mängudes saame neile paremini vastu. Algus oli täitsa lubav. Vastuvõtt polnud nii halb, aga nende tugevamaid serve ei suutnud me oma poole peal hoida ning andsime ära. Sealt said nad initsiatiivi, mis kandus ka rünnakule edasi.»

Võrule sõidab järgmisena külla 12. oktoobril Riia Robežsardze, keda Tartu võõrustab päev hiljem.

Tagasi üles