VIDEO Neuville tahtis Tšiili rallil Tänaku autoga sõitma minna

Copy
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Hyundai Motorsport

Nädal tagasi sõideti Tšiilis autoralli MM-sarja tänavuse hooaja 11. etapp. Hyundai postitas paar päeva tagasi YouTube'i video, kus näidatakse, mis toimus Lõuna-Ameerikas kaadrite taga.

Kui Ott Tänak oli vestlemas Toyota pealiku Jari-Matti Latvalaga, siis läks Hyundai sõitja Neuville eestlasest tiimikaaslase masina juurde, avas ukse ning tahtis sellega rajale minna.

Kui belglasele öeldi, et viimane vaataks auto klaasi peal olevat lippu, sai ta aru, et on vale auto valinud ning läks naerdes oma masinat otsima.

Sama lõpus aga Tšiili ralli lõpp Hyundai jaoks polnud, sest Toyota sai tänu Kalle Rovanperäle ja Elfyn Evansile kaksikvõidu ning kärpis Hyundai edu tiimide meistritiitli arvestuses 17 punktile.

Seevastu sõitjate arvestuses on olukord parem. Esimest kohta hoidval Neuville'il on 207 punkti, temast jäävad maha Tänak 29 ja Toyota sõitja Sebastien Ogier 41 punktiga.

Järgmisena on WRC kavas ülejärgmisel nädalavahetusel peetav Kesk-Euroopa ralli. Tänavusele hooajale tõmmatakse joon alla novembris Jaapanis.

Tagasi üles