Kullamäe ja Raieste klubid said valusad kaotused

Copy
Sander Raieste (vasakul).
Sander Raieste (vasakul). Foto: L. Rico/EPA/Scanpix

Hispaania korvpalli meistrivõistlustel peeti laupäeval teise vooru mängud ja Eesti korvpallikoondislaste Kristian Kullamäe ja Sander Raieste koduklubid Bilbao ning Baskonia said kirja kaotuse.

Raieste tööandja Baskonia läks vastamisi Andorra klubiga MoraBanc ja kaotas 91:95. Koduväljakul toimunud mängu asuti juhtima vaid avaminutil ning Andorra suutis sisse saada kaheksapunktilise edu. Otsustaval veerandil jõuti vastasest vaid punkti kaugusele 91:92, kuid vastu tuli ikka võtta valus kaotus.

Eestlane Raieste sai väljakule pea 11 minutiks ja viskas selle ajaga sisse ühe kaugviske. Lisaks noppis ta kaks lauapalli. Klubi parim oli Markus Howard 16 punktiga, MoraBanci poolel Kyle Kuric 24 punktiga.

Kullamäe klubi Bilbao oli Murcia vastu võrreldes Raieste tööandajaga vastupidises seisus. Kuus minutit enne normaalaja lõppu juhiti 12 punktiga 59:71, kuid neljanda veerandaja lõpuks oli seis 77:77.

Lisaajal pääses kohe juhtima Murcia ning eduseisu enam ei loovutanudki ja võitis 89:83. Kullamäe arvele kogunes lõpuks neli punkti, kaks lauapalli ja sama palju resultatiivseid sööte. Muhammad Ali Abdur-Rahkman oli Bilbao parim 20 punktiga, Murcia poolel aga Dylan Ennis 24 punktiga.

Bilbao on ühe lisaajakaotuse ja võiduga liigatabelis viies, Euroliiga klubi Baskonia, mis on saanud kaks kaotust, on alles 15. kohal.

Tagasi üles