Noor Schumacher suhtleb emaga vaid advokaatide vahendusel

Copy
Ralf ja David Schumacher.
Ralf ja David Schumacher. Foto: Manfred Stiebert / IMAGO / Fotostand / Scanpix

Endise F1 sõitja Ralf Schumacheri ja tema eksnaise Cora lahutusprotsess on võtnud uue pöörde. Nende poeg, võidusõitja David Schumacher ei saa emaga enam üldse läbi ning pärast isiklike detailide avaldamist Instagramis saatis ema advokaadi vahendusel Davidile nõudekirja.

Ralf Schumacher on viimasel ajal leheveergudele pääsenud seoses oma uue suhtega. Ta on üks vähestest võidusõitjatest, kes on tulnud n-ö kapist välja ja andnud avameelset teada, et on gei.

Selle taustal käib aga karm lahutus, mis on tülli ajanud mõlemad osapooled. Eile oli viimaseks piisaks karikas 22-aastase David Schumacheri Instagrami postitus, kus ta kutsus emotsionaalses avalduses üles teda ja isa rahule jätma.

«Ma ei tahtnud pere asju pikemalt kommenteerida, kuna meie eraprobleemidel pole avalikkuse ees kohta. Kuid kahjuks ei saa mu ema seda lahendada. Ausalt öeldes tahan ma lihtsalt elada oma elu rahus ja saavutada oma eesmärke, ilma et mult alati küsitaks kõige kohta, milles mu ema mind ja mu isa meedias süüdistab,» selgitas David Schumacher Instagramis.

Meediamöll algas mõned nädalad tagasi, kui Ralf Schumacher tuli avalikkuse ette oma uue elukaaslase Etienne Bousquet-Cassagnega. Cora väitis seepeale, et sai oma eksabikaasa suhtest teada alles meediast. Ralf avaldas vestluste ajalugu, mille eesmärk on seda ümber lükata.

Seepeale avaldas David Schumacher veel ühe foto ema advokaadi kirjast. Selles palutakse 22-aastasel mehel postitus kustutada või vastasel juhul ähvardatakse teda tagajärgedega.

«Kui tõde on valus, tuleb ilmselt kahjuks saata oma pojale kiri advokaadilt,» lisas Schumacher nördinult. Lisaks hargneb perest ka teine lugu: 22-aastase Davidi tüdruksõber Vivien Keszthelyi postitas foto politseiautost, mis pargitud Ralf ja David Schumacheri kodu ette. Tundub, et nn Rooside sõjal ei paista lõppu.

Märksõnad

Tagasi üles