VIDEO Madridi Reali täht sai raskelt vigastada ja lahkus väljakult pisarates

Copy
Madridi Reali kaitsja Dani Carvajal kanderaamil.
Madridi Reali kaitsja Dani Carvajal kanderaamil. Foto: OSCAR DEL POZO/AFP/Scanpix

Laupäeva õhtul toimunud Hispaania jalgpalli kõrgliigakohtumises Madridi Reali ja Villarreali vahel toimus õnnetus vahejuhtum, kui Reali mängija Dani Carvajal sai raske põlvevigastuse.

Õnnetu kokkupõrge Carvajali ja Villarreali mängija Yeremy Pino vahel juhtus üleminutitel, kui mäng oli juba tehtud, sest Real juhtis 2:0. Hispaania tippklubi paremkaitsja kukkus pikali, jäi väljakule valugrimassides nutma ning hoidis kinni oma paremast põlvest. Peagi saabusid tema juurde meditsiinitöötajad abi osutama Pisarates Carvajal transporditi platsilt ära kanderaamil.

Kui video ei mängi, vaata seda YouTube'is.

Reali peatreener Carlo Ancelotti ei osanud eile õhtul oma hoolealuse seisundit täpselt kommenteerida. «Riietusruum on kurb ja murelik, sest juhtus asi, mida hooaja jooksul ikka tuleb ette. Kahjuks juhtus see meie jaoks väga olulise mängijaga,» nimetas Ancelotti vigastust väga tõsiseks.

32-aastane Caravajal on Madridi Reali eest pidanud 426 mängu. Eilse kohtumise võitis Real 2:0 Fede Valverde ja Vinicius Juniori väravatest. Pealinnaklubil on kuus võitu ja kaks viiki ehk kokku 21 punkti. Sama palju on ka Barcelonal, kuid kuna neil on võit rohkem on nad liigatabeli liidrid.

Tagasi üles